Skärpning...

Får ju erkänna att det va lite länge sedan jag bloggade. Jag kom ju nästan inte ihåg hur jag loggade in på min sida!
Jag förstår inte hur folk hinner att blogga så mycket som de gör....Jag hinner inte  att skriva om alla min galna händelser för då har jagt att göra...hihi

Nu har nedräkningen börjat...snart sommarlov =))

Ett nytt kök

Visst blev det fint!

Idag köpte jag ett bord och 4 stolar av vännen Mona. Köket blev som nytt,tänk vad ett bord kan göra. Mona och jag har själva fraktat bordet till mig. Jag har kört kärra, som jag aldrig gjort frivilligt förut. Men efter det att jag körde husvagn i tv i sommras, är en kärra ingenting att köra!


Söndag,igen...

Tycker helgen bara försvinner iväg å vips så är det söndag kväll. Har haft en jätte mysig och lugn helg är ju utvilad inför kommande arbets vecka. Men ändå får man denna söndags ångest, men bara måndagen är gjord så rullar veckan snabbt!

Ny gammal blogg

Hittade idag denna blogg av ren slump! Mona och jag satt å kollade min blogg som jag ville skulle heta lenita.blogg.se i från början.
När vi skulle göra min blogg var den adressen upptagen. Så gjorde vi en som hette lenita.colley.blogg.se, men den raderade vi. För jag  hade inte lösenordet till den mail adressen som jag använde för att registera den bloggen. Jag  beslutade mig då för att använda colley.lenita.blogg.se, kändes lite bakvänt men inget annat val.Om jag skulle ha mitt namn med överhuvudtaget!

Att jag idag hitta min gamla bloggen som vi inte visste fanns. Det beror på att i skulle radera lenita.colley bloggen. Av en slump skrev jag fel mail adress och vi fick se lenita.bogg sidan.
Jag hade totalt glömt att jag bloggade för 3 år sedan. Stackars Mona vad hon har slitit med att hjälpa mig med att komma igång med att blogga!! Så har jag hela tiden haft en blogg =)) Men tusen tack för hjälpen Mona!!


Resultat av utspilld cola!

Ni tror väl jag inte är klok....som sitter kvar i denna pöl av cola!!!  Men det var propp fullt inne på Max så ajg hade inget val. Det var bara att äta och hålla god min!


image1

Mars!!

Nu har snart hela mars gått....å jag har inte skrivit nåt...katastrof!
Men idag har jag köpt mig en ny dator =)) Min väninna Mona var expert hjälpen! Mona är min persomliga dator support...utan henne kommer jag inte långt i datorns värld.
Mona får stå ut med mycket galet när det gäller mig eller rättare sagt oss två ihop. Oliver åker inte frivilligt iväg och handlar med oss länge,konstigt...????hihihi .
Idag lyckades jag som vanligt....Mona och jag åt mat på Max ,väldigt mycket folk denna lördag. Jag har ju nu blivit van att folk  tittar på mig och känner igen mig. När jag sätter mig vid bordet kommer det nåt ljud från Monas strupe (vet fortfarande vad betydde) Så känner jag hur kallt å blött det blir på mig... Jag har lyckats att välta hela cola muggen över mig. Jag ställer mig upp och det bara rinner, stolen är en enda sjö av cola!! Det första jag säger är, vilken tur att Oliver inte var med oss nu!

Men hem kom jag efter ett härligt skratt anfall på Max, blöt i byxan hela vägen hem....Det är ju jag och Bridget Jones ;)

Äntligen lördag!


Älskar att vakna på lördag morgon och veta att jag kan dricka mitt morgon kaffe i lugn och ro. Det brukar bli några telefon samtal med mina vänner. Det hör liksom lördags morognen till!
Oliver är hos sin pappa denna helg och är väldigt tyst hemma,inte roligt alls. Men denna lördag blir lugn,tror jag... jag har nu städat och grejat. Är bjuden till min vännina Carina i Arvika så jag åker dit ,kan då passa på att besöka min syster Louise och hennes alla barn.

Jag har haft en liten "turne" i 4 helger,det är så kul att man har vänner på många orter.

Så har vi detta med att jag blir igenkänd,helt otroligt!! Jag tycker ju att jag är en helt vanlig person,men folk blir helt till sig när dom ser mig. Jag va ute i Karlstad med min bror Lenne,han blev ju chockad! Fok var fram till mig,tog kort,vi fick sitta vid bord fast det var jätte mycket folk.

Men det roligaste den kvällen var när jag va på damernas. Då hör jag en tjeje prata i telefon och är så glad. För hon sitter vid samma bord som Lenita i Ensam mamma söker,hihihi. Då fick jag mig ett gott skratt =)

Välkommen till min nya blogg!

Har nu äntligen fixat mig en blogg!! Något mina vänner verkligen har tyckt jag skall göra. Kan ju garantera att det kommer att skrivas mycket kul på min blogg!!!

hits